online site builder

Prachtige villas in Le Marche Italie

Selectie van de mooiste vakantie-accommodaties in Le Marche | De Marken Italië

Over ons / Contact

Wij zijn de specialist in het aanbieden van unieke, smaakvolle accommodaties in Le Marche Italië. Onze website bevat een groeiende collectie van onze favorieten, allemaal persoonlijk door ons bezocht. Wij zijn de schakel tussen de eigenaren van die mooie accommodaties en u. Wij denken graag met u mee bij het bepalen van uw keuze, geven u eerlijk advies op basis van uw wensen en onze kennis over de accommodaties.

Boeken bij ons?
Villa in Le Marche bestaat naast een aantrekkelijke website uit een enthousiast, klein en professioneel team. Dit betekent korte lijnen, een snelle reactie en prettig persoonlijk contact

U weet wat u kunt verwachten: op onze website vindt u eerlijke, uitgebreide beschrijvingen en veel goede foto's.

Uw reservering is bij ons in veilige handen: elk accommodatie hebben wij gezien en de eigenaren ontmoet.

Wij zijn wij?
Sinds 2009 wonen wij in Le marche en zijn hier inmiddels goed thuis. Op verzoek van kennissen startten wij met de verhuur van hun vakantiehuis, en tijdens onze verkenningstochten ontdekten we vaak prachtige verblijven, sommigen echte juweeltjes, die we u nu met plezier aanbieden.
Villa in Le Marche is in 2014 opgericht door Marko van Bergen met het idee de huiseigenaren in Le Marche te helpen hun vakantiehuizen te verhuren.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van het voor u perfecte vakantiehuis of appartement voor uw vakantie in Le Marche en als u nog extra informatie nodig heeft, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Reserveringsaanvraag

Selectie van de mooiste vakantie-accommodaties in Le Marche | De Marken Italië