how to create a web page for free

Prachtige villas in Le Marche Italie

Selectie van de mooiste vakantie-accommodaties in Le Marche | De Marken Italië

Info Huiseigenaren

Villainlemarche.eu is dè website om uw vakantiehuis in de Italiaanse regio Le Marche te verhuren aan Nederlanders. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de regio en en hier al meer dan 5 jaar wonen, bereiken wij veel mensen die daadwerkelijk een vakantie in Le Marche overwegen of interesse hebben in de regio. Dit blijkt uit de bezoekersaantallen, maar vooral ook uit de tijd dat mensen op onze site blijven en het percentage dat regelmatig terugkeert naar de site. Kortom, wilt u uw huis onder de aandacht brengen van een serieus aantal mogelijke huurders en direct verhuren, dan zou een vermelding van uw huis op onze website wel eens een goed idee kunnen zijn.

Hoe werkt het?
Een vermelding op onze website wordt GRATIS geplaatst. Op onze website is plek voor 12 top vermeldingen in de categorie Top Selectie. Deze selectie wisselt maandelijks. Een maandelijkse Top Selectie vermelding heeft een tarief van €25.Voor iedere andere vermelding en/of inspanning worden tarieven op maat aangeboden.

Wij plaatsen uw vakantiehuis op de site Villainlemarche.eu Uiteraard kunt u er ook voor kiezen alle appartementen in een overzicht te laten zien. Op elke unieke pagina van een vakantiewoning staan de volgende zaken:

- 8 foto’s (door u aan te leveren). Meer is mogelijk tegen bijbetaling.

- een uitgebreide beschrijving van de vakantiewoning

- vermelding van de huurprijzen.

- kaart met daarop locatie.

- Link naar uw eigen website.

- contactformulier door middel waarvan mogelijk huurders rechtstreeks contact met u kunnen opnemen via de mail.

Wat doen wij nog meer om uw vakantiehuis onder de aandacht te brengen?

- wij zorgen door middel van advertenties en waar mogelijk publiciteit dat we een mooi bezoekersaantal hebben

- door het plaatsen van informatie en nieuwtjes over de regio le Marche op de site en de bijbehorende Facebook-pagina, houden wij de site aantrekkelijk voor liefhebbers van Italië in het algemeen en Le Marche in het bijzonder.

- Tegen bijbetaling kunnen we uw huis per maand uitlichten op onze website, Facebook en Google+ en meenemen in een social media campagne.

Aanvullende service?
Wij zijn ook in staat om het gehele reserveringsprocess met de potentiële huurders over te nemen. Hierbij worden de volgende zaken geregeld;

- reservering wordt begeleid en als boeking genoteerd

- De gehele facturering en inning van huur-gelden wordt verzorgd

- Communicatie / volledige transparantie naar de eigenaren over de boeking / huurgelden en gast gegevens

Voor deze volledige begeleiding vragen wij een commissie, deze dient apart overeengekomen te worden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van een advertentie bij een grote internationale verhuurwebsite?

Deze website specifiek gericht op mensen die naar Le Marche op vakantie willen. U bereikt via ons dus echt de juiste Nederlandse en Belgische doelgroep. U krijgt een mooie advertentie en een goede service, waarbij we alles doen wat mogelijk is om u te ondersteunen bij de verhuur van uw huis.

Voor meer informatie of het plaatsen van uw vakantiewoning op deze website kunt u contact met ons opnemen via info@villainlemarche.eu

Uploaden van foto's graag via de website van WeTransfer.com.. www.wetransfer.com.

Versturen t.a.v. info@villainlemarche.eu

Selectie van de mooiste vakantie-accommodaties in Le Marche | De Marken Italië